VIP salónky díky kreditkám
Mám dotaz ohledně nové RB Visa Gold debetce, kterou mám v aplikaci LoungeKey. V sekci account - my entitlement mi ukazuje unlimited visits. Máte to tak všichni? Předpokládal jsem, že LK app pozná, kolik mám zbývajících vstupů.
Zkoušel někdo vystavit druhou zlatou kartu na (malé) dítě? Nikde jsem se nedočetl o věkovém omezení. I účet pro děti a studenty je uváděný jako "od narození", takže asi by to mělo jít, když jakékoliv dítě může být klientem.
Treba u Erste toto jde, sami mi to nabydli a infolince, budu resit pristi rok, neb v lednu bude 13 let.
No co jsme delali nejaky ten ucet pro dite, tak to slo od 8 let, resp. karta od 8. Ucet mel driv, ale kartu mi vystavili od 8 let.
ahoj, na Heathrow mám čekačku 12 hodin. Nejsem držitelem žádných karet ani členem klubu. Jaký salonek byste mi doporučili, kde je možné si vstup zaplatit? Děkuji
Barney Flyer napsal(a):Sultán:
RB premium dávají 1x zlatou debetních VISA(fast track terminál 2 +4xLK) ještě na pobočce jsem si objednal v bankovnictví druhou zlatou debetku kartu grátis od Mastercard (terminál 1 Praha, Vídeň, Bratislava +4x LK) na tu jejich kreditku (třetí karta grátis) je to samé jako na mastercard goldb akorat vstupy na LK jsou jen 2. Takže neomezený počet na terminálu 1 mate na zlatou debetku mastercard a zlatou kreditku.
Jakto, že se to tady dočítám až dnes? :D Díky za shrnutí, zkusím se tam poptat ;)
Takže s kartami od RB není volný vstup (bez čerpání LoungeKey) v Praze, Vídni a Bratislavě?
Však si to přečti. Visa Gold zdarma FT v T2 PRG, MC Gold zdarma v PRG T1 MC Lounge, Vienna Lounge v T1 VIE, Skylounge v T3 VIE, Caproni v BTS. Kreditka RB Premium má zdarma všechny jmenované kromě Fast Track v T2 PRG.
Ahoj, jak se dostanu s Revolut do iGA Lounge v Istanbulu? Revolut mi nabízí pouze salonek pro vnitrostátní lety nebo Pop-up.
Případně jak se dostanu do salónku, tak aby mě to vyšlo na podobnou cenu jako u Revolut? (cca 500 Kč)
Ahoj.
Zkouseli jste nekdo jit do salonku ve Vidni na MCWE a vzit hosta na visa infinite? Aby byly oba vstupy zdarma, kdyz jsou to karty k jednomu premiovemu uctu CSOB. Rada bych vzala maminku :)
Nechci si vyplacavat LK, mam posledni a jeste spoustu cest do konce roku :)
Dekuji. Lucie
Já vím, ale je to skutečně nejjednodušší, než od příštího roku podlejzat pod nakreslenou čarou spolu se zpřísněním podmínek.
A k tvému dotazu. Většinou jsou ve Vídni benevolentní a na recepci bývají Slováci. Bývá doporučené je pozdravit a zeptat se, zda pustí doprovod na tvou další kartu. Opačný postup, dát doprovodu tvou kartu a nic neříct, nemívají rádi. De iure by tě měli pustit na tvou kartu a doprovod maximálně na Lounge Key. Nebo rovnou dva LK, aby to bylo úplně správně.
Michal - dekuji. Zkusim se tam na recepci zeptat :) Letime uz pristi sobotu.
O te RB premyslim, ale chystam se na hypo, takze to musim dobre rozmyslet. Pristi rok uz asi tolik cestovat nebudu - mam tam v planu jen Singapur a Malajsii. Ale letos toho mam jeste hooodne :)
prosim vas, existuje este nejaka moznost za lacny peniaz ziskat napr. LoungeKey vstup do saloniku? Nejak sa ti predajcovia "v sedej zone" stratili :D Ide o to, ze kamos poleti cez Sabihu a bude tam mat par hodin prestup a vieme ake ceny su teraz na tureckych letiskach :D Diky
@lucie.skaroupkova: já na MCWE + host na moji Visa Infinite jsem letos ve VIE provedl 2x. Samozřejmě po předchozím dotazu na recepci...
@lucie.skaroupkova: Letos jsme tak sli nekolikrat, na ty vstupy z Visa Infinite beru dite, ktere jeste svoji kreditku ani premium ucet mit nemuze.
tonic napsal(a):prosim vas, existuje este nejaka moznost za lacny peniaz ziskat napr. LoungeKey vstup do saloniku? Nejak sa ti predajcovia "v sedej zone" stratili :D Ide o to, ze kamos poleti cez Sabihu a bude tam mat par hodin prestup a vieme ake ceny su teraz na tureckych letiskach :D Diky
vytratili sa, lebo Revolut zrušil Smartdelay 🤷🏻♂️😂
business lounge yerevan - dost špatně hodnocený lounge, ale za mně celkem v pohodě. Teplá polévka, sendviče a lavaš se sýrem, kuřetem nebo šunkou - možnost zapečení. 7 druhů vína (z toho dva perlivé), Ararat + nějaké další tvrdé včetně becherovky, dva druhy piva, fanta + cola + vody v půlitrových plastech. 3 druhy dobrých dezertů, včetně marlenky, ovoce, oříšky apod. Salonek je dost plný, otevřen nonstop. různé druhy sezení, málo záchodů (záchod je v místnosti spolu se sprchou). V recenzích si stěžují, že je omezení na 3 hodiny - to mi na recepci řekli, ale díky zpoždění jsem byl o hodinu déle a nikdo neprudil. Nenadchne, ale hodnocení na googlu "2,0" je blbost... klidně 3,5... a vidíte na gaty, a jste u nich za minutu...