Ahoj, budu psát článek na téma kreditky a lounge vstupy. Máte/využíváte někdo? Tipy, rady, podněty k tématu by se hodily  .

VIP salónky díky kreditkám

Založil ve fóru Trip reporty z letu

Ve Fiumicinu jsou asi často dlouhé fronty u všech 3 salonků, které jsou vedle sebe. Viděl jsem i strašnou frontu v Dillí a v Benátkách jsme o prázdninách sotva našli jeden stůl - sice neuklizený, ale lepší než stát v koutě.

0 Citovat

V Dillí to můžu potvrdit. Měl jsem štěstí v neštěstí s příletem někdy v 4 ráno, když tam ještě nikdo nebyl.

0 Citovat

Mandre napsal(a):

By me zajimalo, jestli jste nekdo videl ve svete takhle narvany salonek jako je erste v Praze? Ja ne zatim, jenom v Lisabonu bylo trosku vic lidi, ale nepousteli pak hodinu nikoho dalsiho. V erste to je opravdu nekdy extrem.

Ahoj, videl a nekolik. To, ze je pred salonkem fronta klidne na desitky minut, jsem zazil nekolikrat, samozrejme jde o “horsi” salonky, kam pousti na LK/PP. Namatkou treba v Doha nebo vyhlaseny salonek v Catanii. Oba jsme navstivili letos a po vystani fronty uvnitr nebyla zadna volna mista k sezeni, jidla minimum, jen studene, zadny lepsi alkohol. Po par minutach treba ulovite misto k sezeni, ale treba 2-3 mista vedle sebe, to je jako vyhra v loterii. Samozrejme zalezi, v jakem case tam jste. Nebranim EP salonek, ale z pohledu klienta s neomezenym poctem navstev, je to porad fajn, i kdyz by spousta veci mohla urcite byt lepsi, o tom neni diskuze. Ale jsou proste i horsi, alespon podle me 😃

0 Citovat

Salonek Alicante. Odhadem 80 míst. Posezení pěkné, jídlo bylo při našem příchodu vyjezené, ale doplňovali. Bagety, sendviče, šunka, sýry, v teplém bufetu jednoporcové misky s Paellou, polévka atd. K pití víno, pivo, něco z tvrdého. Za mě úplně v pohodě, příště jdu zas :-)


20240922-170528.jpg
20240922-165252.jpg
20240922-170516.jpg
20240922-170511.jpg

0