Ahoj, budu psát článek na téma kreditky a lounge vstupy. Máte/využíváte někdo? Tipy, rady, podněty k tématu by se hodily  .

VIP salónky díky kreditkám

Založil ve fóru Trip reporty z letu

Ale to ma zase CSOB MC. Ale zase u RB MC gold prijdes o 4xLK.

1 Citovat

Já jen k cenám v těch letištních restauracích - ono třeba na PP dostaneš kredit 23 euro, což vypadá vcelku velkoryse, ale pak zjistíš, že třeba v Berlíně si za to koupíš v letištní kavárně jen sendvič a dvojku vína a pak už si musíš rozmyslet jestli budeš chtít vodu, nebo kafe, protože na obojí ti to stačit nebude.

1 Citovat

Vyhoda toho je ale, ze kdyz si tam nakoupis na 1+1, tak si vezmes hezkou svacu do letadla, v tom Moevenpick cafe maji o dost lepsi jidlo, nez v Plzenske v Praze, tam bych sla opakovane jen, kdyz by mi prebyvaly LK vstupy, jinak planovane ta Plzenska za to vubec nestoji.

0 Citovat

Já při mé spotřebě alkoholu potřebuji klasický lounge s neomezenou konzumací, bych se tam v té kavárně nedoplatila a střízlivá nepoletím.

4 Citovat

Tak právě vyzkoušeno, po příletu sem ukázal letenku X-Praha a bez problému vzali 2 LK na 1100 Kč útratu, pěkně předem tak sme měli jistotu.. Kuře, panenka, 4 pivka a doplatek necelý kilo. Kvalita (hlavně piva) úplně jinde než v Erste a ještě super výhled na letadla a málo lidí (Pilsnerka u C4). Příště už do Erste nejdu protože sem tam 2x za sebou neměl jídlo, za to tam bylo několik "celebrit" 😀

1 Citovat

Mně se teď naposledy osvědčil na T2 i ten Bottega Prosecco Bar. Je to stejný provozovatel jako ty Pilsner Puby (Lagardere). Co se týče jídla, tak je to úplně někde jinde. Opravdu chutné čerstvé těstoviny i lasagne. Sklenky vína nebo prosecca kolem 130 Kč, jídla kolem 300. Za zbývající kredit se dají vzít ještě různá pečiva sebou do letadla. Na rychlý dobrý oběd nebo večeři je to podle mě nejlepší místo kam jít na T2 na LK. Na jídlo cekačka cca 15 minut. Prostředí super.

0 Citovat

Zdravím, máte někdo zkušenost se salonkem prostřednictvím LoungeKey na letišti LPA (Las Palmas)? 

0 Citovat

Jeden z těch lepších, mám ho rád. Hlavně výhled na plochu s terasou, to je opravdu paráda. Jídlo a pití takový klasický lepší průměr.

 


lpa2.jpg
lpa1.jpg
lpa3.jpg

0 Citovat

V Praze na T2 je ještě možnost Porto caffe, kde jsem si dal s mírným doplatkem hovězí steak. Docela spokojenost, i když příloha taky docela malá, jako u supreme kuřete v Plzeňce. Ale před odletem dobrý.

0