VIP salónky díky kreditkám
"dneska přišel brumák, tak se budeme chovat jako hovada a nenají/nenapijou se ani ostatní"...jo to je klidně možný. Ale co čtu reviews na gůglu, jsou to spíš standardní procedury...
Já mám tedy letos za sebou asi 100 návštěv v lounge a to co popisuješ se mi nikdy nestalo. Maximálně vázla obsluha - doplnění jídla a pití, nebo odnos špinavého nádobí ze stolu.
Jen jednou v PRG, když bylo plno tak pouštěli jen klienty Erste...
HAN terminal 1 (domestic) Song Hong Premium Lounge - vstup na LK/PP, prisli jsme asi v 9:30 rano, salonek obsazeny tak stezi ze ctvrtiny kapacity. Snidanova nabidka fajn - parky, slanina, toasty, bagety, jogurty, zavitky, ovoce, zelenina, vietnamske polevky, knedlicky, smazena ryze atp. U okenka si slo objednat vejce na nekolik zpusobu. K piti 3 druhy plechovkoveho piva, 3 vina, Hanoi vodka, postmix pepsi a spousta dzusu atd. Po 10 hodine zacali obmenovat bufet ze snidanoveho na obedovy, tak pribyla asi 3 jidla - tofu, ryba, kure. Byla k dispozici i sprcha, mistnost pro kuraky, masazni kreslo, všude super poradek. Prekvapilo me, ze i na domestic terminalu tu vedle sebe bylo asi 8 salonku. Celkove velmi dobry dojem, pozitivni hodnoceni nelhala, rad se stavim znovu.