Ahoj, budu psát článek na téma kreditky a lounge vstupy. Máte/využíváte někdo? Tipy, rady, podněty k tématu by se hodily  .

VIP salónky díky kreditkám

Založil ve fóru Trip reporty z letu

Na GVA vždy chodím do Marhaba, i když nejsou nic moc, mají navíc ovoce a nějaká teplá jídla - těstoviny, několik druhů alkoholu a několik druhů vín. Do salónku AirFrance pouští  jenom s jejich letenkou i když tam je vstup na Lounge Key

0 Citovat

V BER konečně PP/LK přístup do Tegel lounge. Už je i v app...

4 Citovat

No jo, zapomněl jsem, že v Horizonu měli i pomeranče. 😆

0 Citovat

cali napsal(a):

V BER konečně PP/LK přístup do Tegel lounge. Už je i v app...

Tak to je super👌

0 Citovat

Dobrá zpráva, ten Berlín, to byla doteď tragédie, ta kavárna s bio, eco friendly a fair trade produkty tam stála za prd.

0 Citovat

No a ted koukam, ze to je nejak pristupne i z T2, jestli lze tam prechazet z T2 do T1 a obracene pres pasovku, to teda mi prijde divne…. Hm tak non-shengen bude vlastne salonek pred pasovkou, takze pri odletech mimo Shengen s tímto pocitat 🙄.

0 Citovat

Je to jen pasovka, v aplikaci je, že lze využít i pro non-schengen lety, jen je potřeba odejít dříve.

0 Citovat

Business Lounge, BRQ Brno Tuřany

Vstup na PP/LK/DP využit LK

Toto, legendami opředené lounge, jsem si nemohl nechat ujít. Vůči fotkám v aplikaci je obměněný interiér.

V sobotu jsem byl jediný host :). Tvrdý alkohol není započítán ve vstupu. Vybraná gastronomie dávala výběr ze dvou baget sýrové a šunkové. Necelá dvojka Sauvignonu taky vytříbené chuti. Milá paní se při požadavku i třetí lahvinku tvářila už méně mile, ale dala mi ji. Kam se hrabe Vídeň :)

20241109-202540.jpg
20241109-202644.jpg

3 Citovat

Já jako správný muslim žádnou ohnivou vodu nepiji, ale nestojí ta lahvička v krámě asi tak 50,- Kč? :-)))

0 Citovat

Kdybys použil tajné heslo "Vaňková", třeba by ti přinesli i něco z koksárny. 😆

1