Ahoj, budu psát článek na téma kreditky a lounge vstupy. Máte/využíváte někdo? Tipy, rady, podněty k tématu by se hodily  .

VIP salónky díky kreditkám

Založil ve fóru Trip reporty z letu

firefly+ napsal(a):

patriciakucerova: Zkuste trochu upravit svůj dotaz, teda spíše rozkaz a použít slova "prosím a děkuji", fakt to pomáhá. 

čistě technicky, ten imperativ (rozkaz) používáš ty, ne P.K. :-)

0 Citovat

brumak: Pokud někdo napíše v příspěvku "chci vědět", bez slova "děkuji" a "prosím", tak to za rozkaz považuji. Pokud já odpovím slovy "zkuste upravit", tak mi to fakt jako rozkaz nepřipadá. Můžeš si vyhledat všechny mé dotazy a prosby, vždy začínám slovy "prosím" a končím slovem "děkuji". Ale možná to už není moderní, nevím. 

13 Citovat

patriciakucerova napsal(a):

dobry den s  manželem vlastníme mastercard golg debit a visa gold od RB a chci vedet jak to funguje v salonkach v Praze.dnes jsme si udělali učet pres apku loungekey.

https://www.google.com/search?q=...ku+v+praze

Jeste poradim, je to ten prvni odkaz :)

0 Citovat

Googlit už taky není moderní. 😉

1 Citovat

superweb . napsal(a):

[citace="patriciakucerova"]

dobry den s  manželem vlastníme mastercard golg debit a visa gold od RB a chci vedet jak to funguje v salonkach v Praze.dnes jsme si udělali učet pres apku loungekey.

https://www.google.com/search?q=...ku+v+praze

Jeste poradim, je to ten prvni odkaz :)

[/citace]

Sice chtěla RB a poslala jsi KB. Už prosím takovou blbinu neřešme. To už patří do rubriky cestuj dementně, pokud patricie uzavírá něco a ani neví co, nebo neumí číst

2 Citovat

firefly+ napsal(a):

brumak: Pokud někdo napíše v příspěvku "chci vědět", bez slova "děkuji" a "prosím", tak to za rozkaz považuji. Pokud já odpovím slovy "zkuste upravit", tak mi to fakt jako rozkaz nepřipadá. Můžeš si vyhledat všechny mé dotazy a prosby, vždy začínám slovy "prosím" a končím slovem "děkuji". Ale možná to už není moderní, nevím. 

Ale tohle přece nezpochybňuju, ani nehodnotím, jenom podotýkám, že ten rozkazovací způsob jsi paradoxně použila ty a ona ne. Čistě fakta. Je mi jasný, že tady ve východní Evropě to většina lidí vnímá jinak, a rozkazujou si navzájem v podstatě běžně, fakta to ale nemění ;-)

0 Citovat

Tak když jsme v OT o rozkazovacím způsobu, tak Ty mi okamžitě napiš kdo a odkud tě nuceně přemístil.

6 Citovat

Tak jsem to dočetla až sem, že se něco dozvím nového. Děkuji za hodinu češtiny... ;) 
Brumák je nuceně přemístěný z fóra AL, jako několik dalších zdejších diskutujících. 

Ano,  stýská se mi ;) O hloupostech se pindalo spíše vyjímečně, diskuse byly velmi věcné. 

5 Citovat

Jj, nejvíc věcné byly neutuchající diskuze, kdyz Brum kydal hnůj a špínu na cestujlevne...

3 Citovat

to je takový můj koníček, vezmu vidle, a jen tak, bezdůvodně, kydám náhodnými směry :-) 
Když ti někdo zabije pár dealů, aby si přivydělal mrzký peníz, věřím, že ho ještě pochválíš. Protože na to přece máš, si potom připlatit.

Kdo by čekal, že na fórech typu "AKČNÍ letenky" nebo "cestujLEVNĚ" bude někdo (tam většina, tady paradoxně menšina) chtít šetřit na letenkách....

0 Citovat

Názor ti neberu, ale pro mě je prostě chucpe pak vystupovat (nuceně 🤣) tady, použiji tvůj výraz, na plešatém webu. Já bych to neudělal.

4