Ahoj, budu psát článek na téma kreditky a lounge vstupy. Máte/využíváte někdo? Tipy, rady, podněty k tématu by se hodily  .

VIP salónky díky kreditkám

Založil ve fóru Trip reporty z letu

Bohužel extra účet

2 Citovat

Vojtěch Hájek napsal(a):

Někdo zkušenost s Platinum Lounge v BUD na terminálu 2A na snídani? Dá se tam najíst? Alkohol nepotřebuju. Odlet z BUD v 6:20, salonek otvírá v 5. Vyplatí se tam najíst a vyčerpat poslední letošní vstupy?

Na snidani ideální, mají tam pivo, maďarské vino, maďarský sekt, Unicum - což je místní bylinný likér podobný fernetu, whisky, rum, vodku, grapu a Baileys....

4 Citovat

Snídaně na vidličku vždy potěší 😁

0 Citovat

Ala napsal(a):

Mám 3 různé karty (ani jedna není Erste) a na každé mi zbývá jeden LK. Chtěla bych je utratit tak, že vezmu s sebou 2 lidi do Erste Premier Lounge na T2. Pustí nás tam při téhle konstelaci?

Nepustí, pokud jsou karty na tvé jméno. Nedávno jsem chtěl využít LK a PP právě pro doprovod 2 lidí, ale nelze použít současně dva programy na stejné jméno. Někde to projde, někde ne, Praha nově spadá do druhé kategorie...;)  

0 Citovat

Toto mi proslo letos ve Vidni, ruzne karty na moje jmeno, vsechny prosly, jenom se zeptali kolik karet a kolik lidi?😂

0 Citovat

Update k Air China Lounges PEK (3E) - platí, že vstup možný jen na LK/Visa. Nicméně myslím, že dostali po čuni a je možný i host, ptali se při vstupu. Každopádně nesouhlasí otevírací doba v app. Ta business lounge měla otevřeno už od 5 h. (v app je 6) a ta First Class má min. do 2h (v app je do 22h). Z First je lepší výhled na plochu, jinak vesměs stejné. Každopádně v obou  a vlastně na celém letiště je teď zima jak v Čeljabinsku na nádraží a tak teplá polévka (jedno ze 3 teplých jídel na objednávku, kromě bufetu) a horký čaj s Dewars 12y (jiný vhodný alkohol do čaje jsem nenašel) byly jasnou volbou. 

Pokud netrpíte LK vstupovou nouzí, je dobré využít Comfort Zone u gate E14, ca. 7 minut od lounge, kde vám provedou masáž dle výběru za 1 LK vstup. Cestou se protáhnete a taková masáž nohou po a před letem přijde vhod. Žena si pochvalovala...

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

2 Citovat

S tou zimou tedy není žádná změna od roku 2019 😂

0 Citovat

Taková masáž nohou, to je úplně jiná disciplína...

0 Citovat

Jestli začnu platit LK i masáže a pilsnerky po příletu, tak budu potřebovat víc Raifek.. Už někdo zakládal na mámu? :D 

0 Citovat

Krásné vánoční ráno přeji. Svou cestu do Hongkongu začínám ve FastTrack lounge na letišti Václava Havla 😁. Jsem tu v 7:48 úplně sám, ikdyž letiště je poměrně plné. Let do Curychu hlásí také úplně plný a prosí o odbavení příručních zavazadel (přišlo v noci do mailu). Pro mě nepřipadá v úvahu. Mám v Curychu 45min. na přestup na CX382. Tak držte palce, ať to stihnu.

Krásné svátky přeji ;)

img-0704.jpeg
img-0706.jpeg

1 Citovat

Tak mi k vánocům Raifka naúčtovala tři vstupy do salonků , včera, nemáte to někdo taky? Ke zlaté kartě by jich mělo být 8 , ne?

Mě 3 naúčtovali (asi 32 USD / vstup) a dva proplatili zpátky, tak nevím jestli se už u nich chlastalo nebo co...

0 Citovat

Ke zlaté kartě jsou 4 vstupy. Další 4 vstupy můžeš mít na druhou kartu. A další 2 vstupy na kreditku. 

4