Ahoj, budu psát článek na téma kreditky a lounge vstupy. Máte/využíváte někdo? Tipy, rady, podněty k tématu by se hodily  .

VIP salónky díky kreditkám

Založil ve fóru Trip reporty z letu

floodland napsal(a):

Na rovinu, kdo by chtěl dělat obsluhu v salonku na letišti? To žádnej dream job zrovna není, takže úroveň personálu tomu taky odpovídá. 

Jak můžeš obecně hodnotit jestli je obsluhování v salonku "dream job"? Pro někoho možná ne, pro někoho ano. Pro někoho je to řízení kamionu, pro někoho krmení zvířat v ZOO. Osobně si myslím, že to není úplně blbá práce (neznám detaily samozřejmě), ale je to práce v kontaktu s lidmi, zákaznický servis,  chcete-li a tam by nějaké slušné chování a úsměv (ten je totiž zadarmo) měly být samozřejmostí. 
Souhlasím s brumem, že to je středo-východoevropská specialita. 

5 Citovat

Já tedy do středo-východoevropských salónků(kromě Prahy) nechodím, ale když srovnám Prahu s cca 60 návštěvami business a first salónků v západní Evropě, Japonsku, Jižní Africe a USA v loňském roce, tak z toho obsluha v Praze nevychází vůbec špatně.

0 Citovat

Sultan Mahagon bin Bordo napsal(a):

Zajímavé je, že to říkáš zrovna ty Brumaku. Upozorňuješ a opravuješ tady lidi za pitomosti. Též nezníš, jako usměvavá obsluha. Přitom to není vůbec potřeba to dělat...

Pokud se má změnit chování naší společnosti...měl by člověk začít se změnou  u sebe

mě tady někdo platí za "obsluhu fóra"? :-) <--(úsměv speciálně pro tebe, při psaní jsou špatně vidět, víš?)

0 Citovat

Po mně v tom Bottega chtěli skenovat ten QR kód z appky, kterou jsem na tuhle kartu neměl. Ale paní to zvládla i projetím karty, jen říkala, že to často zlobí. Takze asi hodně záleží na obsluze. 

0 Citovat

@aldadol
Z webového prohlížeče, kde si otevřeš LK pro vybranou kartu naskenuj QR. Pak si ho ulož například do google pěněženky. Třeba se někdy bude hodit.

0 Citovat

Ve Fast Track lounge jsem v Praze kolem vánoc byla taky a obsluha byla úplně normální. Měli klídek, protože tam skoro nikdo nebyl. I ta obsluha skeneru byla moc milá, říkali, že si tam chodí odpočinout

0 Citovat

Do Fast-tracku chodím hlavně kvůli klidu a odbavení bez lidí. Obsluha se tam dost střídá. Potkal jsem tam hodně milou, ale i obsluhu na facku. 

0 Citovat

Už se někomu stalo, že po registraci RB gold debit karty v LK appce měl 0 entitlements? Mají být 4. Na kreditce vidím ty 2 co tam mají být. Zda je to něco, co si poladím sám, nebo musím na ten jejich support. Díky

0 Citovat

Já tam zas viděl nekonečno, i když tam nemělo být. Kvalitu appky považuji za pochybnou.

0 Citovat

Taky vidím v apce nekonečno :)

Ale jenom u RB. U ČSOB vidím správný počet :)

0 Citovat

Ahoj, pouští na T1 v Praze do salónku striktně v 5:30 nebo jste se dostali i dříve? Mám let na 6:00 a rychlá snídaně by se mi hodila

0 Citovat

Striktně, před 5:30 jsou zavřené dveře.

1 Citovat

Fasttrack na T2 otvírá v 5:00, jestli máš RB visa gold. Nezkoušel jsem teda tam jít při odletu z T1.

0 Citovat

To se ani nedivím.

0 Citovat

mxp napsal(a):

Fasttrack na T2 otvírá v 5:00, jestli máš RB visa gold. Nezkoušel jsem teda tam jít při odletu z T1.

Zkoušel někdo? Poslal jsem dotaz na letištní salónek

0 Citovat

Fasttrack je na land-side, takže si myslím, že by se vstupem nemusel být problém. Akorát k odletu bys možná musel zpátky přes T1.

1 Citovat

Potvrzeno, je to možné

vystrizek.jpg

0 Citovat

takhle ráno tam maj teda teplý akorát kafe

0 Citovat

ano, obsluhujou tam vesměs ženy, takže naštěstí jen kafe...

0 Citovat

Ahoj,

pár dotazů...teprve se v tom snažím zorientovat, takže asi chápete ten chaos :D

Dítě 3,5 roku a Lounge Key ve vídni. Platí nebo ne? Na stránkách mají 0-3 zdarma a 4-(ted nevim) 30e... takže trochu matoucí :)))

Na Visa od csob by měly být dva vstupy zdarma. Měla jsem jí ale už loni a nefungovalo to. Katra funguje, takže jsem nepřišla na to proč. Máte zkušennost, že vám to šlo ? Mohu vzít zdarma i hosta?

Jinak nově mám i Premium od čsob a tam tedy trochu tápu. Na LK by měly být 4 vstupy a do mastercard salonku asi neomezené. To ale nejspíš neplatí pro hosty, že?

Díky moc za objasnění :)

0 Citovat

3,5=3. Nebo ty snad někomu na dotaz, kolik je ti let, to říkáš na měsíce, nebo na desetiny?

2 Citovat

Díky za odpověď:D  Standartně se uvádí např děti zdarma 0-3roky. Pokud tvé dítě má 3,5 tak platíš. Je to tak všude...většinou tedy do dvou let, ale to je jedno. Proto říkám, že tady to není úplně dobře napsané. Každopádně děkuji za odpověď, vyplívá z ní tedy, že by to měli napsané špatně a zdarma jsou děti 0-4 :)

0 Citovat

Já tedy souhlasím, že to je úplně hloupě napsané. Ale taky doufám, že jsou zdarma do 4 let.

0 Citovat

Je to tohle?

Vienna Lounge Terminal 1?

Lounge Policies

Maximum 3 hour stay - Children under 4 years are admitted free - Quiet area - Day beds - Separate children’s play area and prayer room available - Family area - Cinema - Outside smoking terrace available.

0 Citovat

Super. Tohle jsem tam nemohla nikde najít a tím je to tedy jasné :)! Mají totiž přímo na stránkách uvedeno toto:

General information

Children 0-3 years free of charge
Children 4-14 years EUR 30.-

a další info jsem nemohla dohledat.

Nevíte prosím jak je to ještě s tou visou? Zda budou fungovat vstupy?

0