Ahoj, budu psát článek na téma kreditky a lounge vstupy. Máte/využíváte někdo? Tipy, rady, podněty k tématu by se hodily  .

VIP salónky díky kreditkám

Založil ve fóru Trip reporty z letu

floodland napsal(a):

Na rovinu, kdo by chtěl dělat obsluhu v salonku na letišti? To žádnej dream job zrovna není, takže úroveň personálu tomu taky odpovídá. 

Jak můžeš obecně hodnotit jestli je obsluhování v salonku "dream job"? Pro někoho možná ne, pro někoho ano. Pro někoho je to řízení kamionu, pro někoho krmení zvířat v ZOO. Osobně si myslím, že to není úplně blbá práce (neznám detaily samozřejmě), ale je to práce v kontaktu s lidmi, zákaznický servis,  chcete-li a tam by nějaké slušné chování a úsměv (ten je totiž zadarmo) měly být samozřejmostí. 
Souhlasím s brumem, že to je středo-východoevropská specialita. 

4 Citovat

Já tedy do středo-východoevropských salónků(kromě Prahy) nechodím, ale když srovnám Prahu s cca 60 návštěvami business a first salónků v západní Evropě, Japonsku, Jižní Africe a USA v loňském roce, tak z toho obsluha v Praze nevychází vůbec špatně.

0 Citovat

Sultan Mahagon bin Bordo napsal(a):

Zajímavé je, že to říkáš zrovna ty Brumaku. Upozorňuješ a opravuješ tady lidi za pitomosti. Též nezníš, jako usměvavá obsluha. Přitom to není vůbec potřeba to dělat...

Pokud se má změnit chování naší společnosti...měl by člověk začít se změnou  u sebe

mě tady někdo platí za "obsluhu fóra"? :-) <--(úsměv speciálně pro tebe, při psaní jsou špatně vidět, víš?)

0 Citovat

Po mně v tom Bottega chtěli skenovat ten QR kód z appky, kterou jsem na tuhle kartu neměl. Ale paní to zvládla i projetím karty, jen říkala, že to často zlobí. Takze asi hodně záleží na obsluze. 

0 Citovat

@aldadol
Z webového prohlížeče, kde si otevřeš LK pro vybranou kartu naskenuj QR. Pak si ho ulož například do google pěněženky. Třeba se někdy bude hodit.

0 Citovat

Ve Fast Track lounge jsem v Praze kolem vánoc byla taky a obsluha byla úplně normální. Měli klídek, protože tam skoro nikdo nebyl. I ta obsluha skeneru byla moc milá, říkali, že si tam chodí odpočinout

0 Citovat

Do Fast-tracku chodím hlavně kvůli klidu a odbavení bez lidí. Obsluha se tam dost střídá. Potkal jsem tam hodně milou, ale i obsluhu na facku. 

0