Ahoj, budu psát článek na téma kreditky a lounge vstupy. Máte/využíváte někdo? Tipy, rady, podněty k tématu by se hodily  .

VIP salónky díky kreditkám

Založil ve fóru Trip reporty z letu

2 volné vstupy na Visa Infinit k ČSOB Premium by měly fungovat, ke kreditce MC World Elite je neomezený počet vstupů zdarma. Když beru hosta, ukážu 2 svoje karty (MC kreditku a Visa debetku) a zatím nás ve Vídni vždy takto pustili.

0 Citovat

Ve Vídni myslíte do Lounge Lounge? Takže vy vstoupíte na masterkard a hosty vezmete na visu nebo Lounge Key kde jsou 4 vstupy, je to tak?

0 Citovat

Ala napsal(a):

2 volné vstupy na Visa Infinit k ČSOB Premium by měly fungovat, ke kreditce MC World Elite je neomezený počet vstupů zdarma. Když beru hosta, ukážu 2 svoje karty (MC kreditku a Visa debetku) a zatím nás ve Vídni vždy takto pustili.

a nejsou pro ni 4 vstupy zdarma za rok? Jsem právě novým klientem CSOB, letíme teď a protože to bude asi letos jediný let (s přestupy určitě), tak jsem si říkal, že to zkusím vyčerpat třeba v Muscatu 1+2 hosty. To by mělo být zdarma ne?
Sry, za blbý dotaz, ještě jsem salónky nevyužil. 
Btw. máme +- stejný čas přestupu Mnichov a pak Muscat. Kde by jste doporučili salonek?

0 Citovat

Ale ja si myslim (nevim to jistě protože ty názvy se mi pletou) ale do Viena Lounge normálně můžete jít s prémiovkou na mastercard a přes LC vzít jen ty hosty (4 vstupy). Nebo ne?

0 Citovat

já to teda chápu tak, že v den 4.narozenin to bude poprvé placené. Cokoliv předtím je free. Podobně je to u obdobných slev, třeba na hrady a zámky (tam se při uvedení 6-17 poprvé platí od 6.narozenin). 

1 Citovat

Když mám ČSOB Premium, tak ve Vídni jdu na svou MC WE a host jde na mou VISA Infinite.(pochopitelně se nejdřív slušně zeptám, protože to je jejich dobra vůle, že to akceptují) Když vyčerpám ty 2 vstupy na VISA, tak můžu použít pro hosta vstup přes Lounge Key. 

0