VIP salónky díky kreditkám
Občas ji chtějí když mají starou mašinku co neumí skenovat QR kód. Nedá se na to spolehnout. Mně třeba přijde ta LK appka natolik otravná když je špatný připojení k netu, že dávám radši rovnou kartu :))
Je urban legend, že nějakej programátor se přihlásil do firmy a když ho vzali, tak tam první den opravil bug, co ho roky štval jako uživatele, a dal výpověď. U tý appky LK by to bylo na víc než na den, ale občas o tom uvažuju :))
I to vyhledávání je mor, hrozně bych chtěl filtr na čas, info odkud kam se dá dojít a kam ne, taky bych chtěl, aby ty údaje aspoň trochu seděly ... A nějaký kulturnější fotky možná. Na druhou stranu *A Lounge Finder není o nic lepší, tak si to asi trh nežádá.
Sala VIP Pau Casals Barcelona. Velmi slušný salónek. Různé druhy tapas. Studené i teplé. 2 Polévky. Hotdogy k udelani...výborné jogurty. Velký výběr vín vynikající džusy... pustí vás nejdříve 4 hodiny před odletem a trvají na tom...ještě i dobré sprchy... na LK je i Sala VIP Colomer, tam nebyl vůbec nikdo..píšou že pro lety do Madridu ale pustí vás i tak.. jen je to daleko k B gatum...
A zkušenost s fasttrack lounge. Pro ty kdo neví tak salónek sousedi s erste premier. Ptal jsem se obsluhy jestli můžu i po příletu a prý není problém.. a zdarma...
To je super, az na to, ze clenove rodiny placeny vstup, pokud nemaji svoji kartu, ani n LK….
Daniel _1 napsal(a):A zkušenost s fasttrack lounge. Pro ty kdo neví tak salónek sousedi s erste premier. Ptal jsem se obsluhy jestli můžu i po příletu a prý není problém.. a zdarma...
Takže jim stačí boarding pas, kde je cílová destinace Praha?
Sorry.. to jsem se nezeptal- můj dotaz byl jen jestli můžu i po příletu a jestli je to zdarma... odpověď byla ano.. z Prahy víceméně neletam tak jsem se ptal jen pro zajímavost..jinak obsazenost byla asi 10% oproti erste...
Mě to teda zní, že ses přesně na to zeptal :D Zkusím využít po příletu a dám vědět... Zatím mám otestované jen LK po příletu na Pilsnerce. Nevíte, zda jde po příletu i MC salonek na T1? :D
Omlouvám se, pokud to tady již někdo psal. Aktuálně jsem v náhradním MC salónku na T1. Pouští pouze na MC kartu a bez hosta nebo business letenka. Na LK vstup dle kapacity. Teď cca. 50% a na LK nepouští. Nový salónek bude znovuotevřen duben/květen.
Mám to chápat tak, že na kartu od Erste Visa infinite, kde je neomezený vstup na LK se tam teď nedostanu?
@JanaV_1: S takovou kartou bych radši zašel do Plzeňky za 1 vstup na LK. Snídaně slabé, obědy jak kdy, ale radši bych si stejně dal plnohodnotný řízek nebo svíčkovou.
Ale nevím, jak se to u neomezených vstupů řeší, když by 1 vstup na LK nestačil na útratu.
Ani nemusíš, prostě tě načte víckrát na tvůj boarding pass. Je to jako bys šel do více salonků v jeden den. Když jsem potřeboval na konci roku 2023 propálit zbývající LK vstupy tak jsem si tam za 1100 ze dvou vstupů udělal hezkou večeři a 5 piv k tomu, tehdy tedy ještě bylo jedno velký za kilo.
Dusseldorf (DUS) Hugo Junkers Lounge terminal B
Ve středu okolo 17 hodin témeř plno, do salonku pouštěli, ale varovali, ze najít místo nebude snadné. V té době všude na stolcích použité nádobí, bufet dost vybraný, ale postupně se to lepšilo. Kolem 18 hodin už byl salonek doslova poloprázdný, bufet docela doplněný.
K piti postmix nealka, kafe/čaj, několik druhu piva, vino, bubliny, několik lahvi tvrdého. Teple jídlo kure v omáčce a nějaké luštěniny, ze studeného saláty.
Celkově zadny zázrak hlavně tedy z pohledu jídla, piti ok, jinak docela hezky výhled na letištní plochu.
Od 1.4. v BKK bohužel končí pro PP AF/KLM Sky Lounge, Blue Ribbon Club Lounge a Oman Air Lounge + na domestic letech Royal Silk a Blue Ribbon. Té Oman lounge je škoda, ta tam byla možná z těch free nejlepší. Nevím, jak LK, ale asi stejně...
Ahoj.
Nějak to tu usnulo, takže:
Oman Air lounge Bangkok BKK :
Opravdu luxusní jídlo, klid, super nabídka alko, champagne!
Sprchy, obsazenost asi 60%.
Vstup na RB gold Visa debet.
Dávám 9/10 za malé stolečky a mizerný výhled ven.
Jinak pecka.
Toronto Premium Plaza Lounge Terminal 1 - vstup na LK, salónik neurazí. K dispozícii niekoľko teplých jedál, šaláty, ovocie, dezerty (slabsie), nealko, káva, čaj, tvrdý alkohol. V čase okolo piatej poobede bolo pomerne plno, sprchy za poplatok.
Adriatic lounge dubrovnik airport.
Lety v schengenu. Otvírací doba souhlasi s aplikací LK. Pěkný salónek v tuto dobu minimum lidí. Výhled na plochu. Pohodlná křesla. Z jídla nějaké bagety, croisant, salát v misce. Jeden druh červeného. Dva bílého. Jedny bublinky. Pivo. Nealko. Tvrdé.. celkem v pohodě. Na to že tu je pár letadel za den tak spokojenost.