Ahoj, budu psát článek na téma kreditky a lounge vstupy. Máte/využíváte někdo? Tipy, rady, podněty k tématu by se hodily  .

VIP salónky díky kreditkám

Založil ve fóru Trip reporty z letu

Občas ji chtějí když mají starou mašinku co neumí skenovat QR kód. Nedá se na to spolehnout. Mně třeba přijde ta LK appka natolik otravná když je špatný připojení k netu, že dávám radši rovnou kartu :))

4 Citovat

Mně přijde appka LK tak nepovedená, že ji používám jen na vyhledávání salonků.

5 Citovat

Je urban legend, že nějakej programátor se přihlásil do firmy a když ho vzali, tak tam první den opravil bug, co ho roky štval jako uživatele, a dal výpověď. U tý appky LK by to bylo na víc než na den, ale občas o tom uvažuju :))

I to vyhledávání je mor, hrozně bych chtěl filtr na čas, info odkud kam se dá dojít a kam ne, taky bych chtěl, aby ty údaje aspoň trochu seděly ... A nějaký kulturnější fotky možná. Na druhou stranu *A Lounge Finder není o nic lepší, tak si to asi trh nežádá.

3 Citovat

Sala VIP Pau Casals Barcelona. Velmi slušný salónek. Různé druhy tapas. Studené i teplé. 2 Polévky. Hotdogy k udelani...výborné jogurty. Velký výběr vín vynikající džusy... pustí vás nejdříve 4 hodiny před odletem a trvají na tom...ještě i dobré sprchy... na LK je i Sala VIP Colomer, tam nebyl vůbec nikdo..píšou že pro lety do Madridu ale pustí vás i tak.. jen je to daleko k B gatum...

0 Citovat

A zkušenost s fasttrack lounge. Pro ty kdo neví tak salónek sousedi s erste premier. Ptal jsem se obsluhy jestli můžu i po příletu a prý není problém.. a zdarma...

0 Citovat

To je super, az na to, ze clenove rodiny placeny vstup, pokud nemaji svoji kartu, ani n LK….

0 Citovat

Daniel _1 napsal(a):

A zkušenost s fasttrack lounge. Pro ty kdo neví tak salónek sousedi s erste premier. Ptal jsem se obsluhy jestli můžu i po příletu a prý není problém.. a zdarma...

Takže jim stačí boarding pas, kde je cílová destinace Praha?

0 Citovat

Sorry.. to jsem se nezeptal- můj dotaz  byl jen jestli můžu i po příletu a jestli je to zdarma... odpověď byla ano.. z Prahy víceméně neletam tak jsem se ptal jen pro zajímavost..jinak obsazenost byla asi 10% oproti erste...

0 Citovat

Mě to teda zní, že ses přesně na to zeptal :D  Zkusím využít po příletu a dám vědět... Zatím mám otestované jen LK po příletu na Pilsnerce. Nevíte, zda jde po příletu i MC salonek na T1? :D 

0 Citovat

Ne, jen hospody.

1 Citovat

Omlouvám se, pokud to tady již někdo psal. Aktuálně jsem v náhradním MC salónku na T1.  Pouští pouze na MC kartu a bez hosta nebo business letenka. Na LK vstup dle kapacity. Teď cca. 50% a na LK nepouští. Nový salónek bude znovuotevřen duben/květen. 

img-3047.jpg
img-3054.jpg
img-3053.jpg
img-3052.jpg
img-3051.jpg

2 Citovat

Mám to chápat tak, že na kartu od Erste Visa infinite, kde je neomezený vstup na LK se tam teď nedostanu?

0 Citovat

Přesně tak.

0 Citovat

@JanaV_1: S takovou kartou bych radši zašel do Plzeňky za 1 vstup na LK. Snídaně slabé, obědy jak kdy, ale radši bych si stejně dal plnohodnotný řízek nebo svíčkovou.

Ale nevím, jak se to u neomezených vstupů řeší, když by 1 vstup na LK nestačil na útratu.

0 Citovat

"máš s sebou hosta"?

0 Citovat

Ani nemusíš, prostě tě načte víckrát na tvůj boarding pass. Je to jako bys šel do více salonků v jeden den. Když jsem potřeboval na konci roku 2023 propálit zbývající LK vstupy tak jsem si tam za 1100 ze dvou vstupů udělal hezkou večeři a 5 piv k tomu, tehdy tedy ještě bylo jedno velký za kilo. 

3 Citovat

Dusseldorf (DUS) Hugo Junkers Lounge terminal B

Ve středu okolo 17 hodin témeř plno, do salonku pouštěli, ale varovali, ze najít místo nebude snadné. V té době všude na stolcích použité nádobí, bufet dost vybraný, ale postupně se to lepšilo. Kolem 18 hodin už byl salonek doslova poloprázdný, bufet docela doplněný. 

K piti postmix nealka, kafe/čaj, několik druhu piva, vino, bubliny, několik lahvi tvrdého. Teple jídlo kure v omáčce a nějaké luštěniny, ze studeného saláty. 

Celkově zadny zázrak hlavně tedy z pohledu jídla, piti ok, jinak docela hezky výhled na letištní plochu.

img-8014.jpg
img-8017.jpg
img-8018.jpg
img-8013.jpg
img-8016.jpg

0 Citovat

Od 1.4. v BKK bohužel končí pro PP AF/KLM Sky Lounge, Blue Ribbon Club Lounge a Oman Air Lounge + na domestic letech Royal Silk a Blue Ribbon. Té Oman lounge je škoda, ta tam byla možná z těch free nejlepší.  Nevím, jak LK, ale asi stejně...

0 Citovat

Ahoj.

Nějak to tu usnulo, takže:

Oman Air lounge Bangkok BKK :

Opravdu luxusní jídlo, klid, super nabídka alko, champagne!

Sprchy, obsazenost asi 60%.
Vstup na RB gold Visa debet.

Dávám 9/10 za malé stolečky a mizerný výhled ven.

Jinak pecka.

img-3181.jpg
img-3178.jpg
img-3180.jpg
img-3179.jpg
img-3174.jpg
img-3176.jpg
img-3183.jpg
img-3177.jpg
img-3175.jpg

3 Citovat

Toronto Premium Plaza Lounge Terminal 1 - vstup na LK, salónik neurazí. K dispozícii niekoľko teplých jedál, šaláty, ovocie, dezerty (slabsie), nealko, káva, čaj, tvrdý alkohol. V čase okolo piatej poobede bolo pomerne plno, sprchy za poplatok.

img-20250228-wa0018.jpg
img-20250228-wa0019.jpg
img-20250228-wa0016.jpg
img-20250228-wa0017.jpg

1 Citovat

Adriatic lounge dubrovnik airport.

Lety v schengenu. Otvírací doba souhlasi s aplikací LK. Pěkný salónek v tuto dobu minimum lidí. Výhled na plochu. Pohodlná křesla. Z jídla nějaké bagety, croisant, salát v misce. Jeden druh červeného. Dva bílého. Jedny bublinky. Pivo. Nealko. Tvrdé..  celkem v pohodě. Na to že tu je pár letadel za den tak spokojenost.

20250302-104034.jpg
20250302-104043.jpg
20250302-104050.jpg
20250302-104027.jpg
20250302-104032.jpg
20250302-104445.jpg

1