VIP salónky díky kreditkám
Take nedele vecer (ale jiz loni v rijnu), letiste GVA klasicky narvane, ale aspon do chudsiho salonku Horizon se dalo na LK bezproblemove dostat. Krome jineho by za zminku stalo svycarske vino, typicky svycarsky Emmentaler a samozrejme lahodna cokolada.
V nedelu 30.3 mozem zobrat jednu osobu do euroairport skyview lounge v bsl.
Maju tam poznamku dress code. Co si mam pod tym predstavit ?
Zitra budu mit par hodin na letisti BKK a vidim plno moznosti v loungekey - nejake doporuceni? Videl jsem tu skvelou recenzi na Oman lounge, je neco lepsiho? Diky!
Já jsem byl v Omán lounge ve čtvrtek a spokojenost. Jídla dost, pití jakbysmet, viz foto. Nutno podotknout, že si hlídali strávený čas a chodili upozornit, že už vypršelo tech 2,5h.Jinak se mi líbilo i v Air France, ale tam mají tuším od 20 do 23 stopku na LK(asi tam zrovna je nějaký jejich let a drží si místa). Obě bohužel 1.4. končí v LK i Dragonpass.
Prosím zkušené, jaký salonek na Lounge Key na MRU?
Appka nabízí Amedee Maingard Lounge nebo Salon Nenuphar, tak nějak nevím, jestli je to jedno?
A potom ještě máme čas na přestupu ve Vídni, na T3, pokračujeme do Berlína, ještě nevím gate, asi teda Sky Lounge na volný vstup na Mastercard?
Díky moc, jsem po tom mauricijském rumu nějaká vygumovaná na velký přemejšlení :)
Před 7 lety jsme byli na MRU v Emirates salonku, to byla jízda :-)
Ale již tam asi není a taky budu v létě 2x řešit do kterého při přestupu.
Asi jednou ten a poté druhý.
Pokud má někdo zkušenost, rád si nechám poradit.