VIP salónky díky kreditkám
V nedelu 30.3 mozem zobrat jednu osobu do euroairport skyview lounge v bsl.
Maju tam poznamku dress code. Co si mam pod tym predstavit ?
Zitra budu mit par hodin na letisti BKK a vidim plno moznosti v loungekey - nejake doporuceni? Videl jsem tu skvelou recenzi na Oman lounge, je neco lepsiho? Diky!
Já jsem byl v Omán lounge ve čtvrtek a spokojenost. Jídla dost, pití jakbysmet, viz foto. Nutno podotknout, že si hlídali strávený čas a chodili upozornit, že už vypršelo tech 2,5h.Jinak se mi líbilo i v Air France, ale tam mají tuším od 20 do 23 stopku na LK(asi tam zrovna je nějaký jejich let a drží si místa). Obě bohužel 1.4. končí v LK i Dragonpass.
Prosím zkušené, jaký salonek na Lounge Key na MRU?
Appka nabízí Amedee Maingard Lounge nebo Salon Nenuphar, tak nějak nevím, jestli je to jedno?
A potom ještě máme čas na přestupu ve Vídni, na T3, pokračujeme do Berlína, ještě nevím gate, asi teda Sky Lounge na volný vstup na Mastercard?
Díky moc, jsem po tom mauricijském rumu nějaká vygumovaná na velký přemejšlení :)
Před 7 lety jsme byli na MRU v Emirates salonku, to byla jízda :-)
Ale již tam asi není a taky budu v létě 2x řešit do kterého při přestupu.
Asi jednou ten a poté druhý.
Pokud má někdo zkušenost, rád si nechám poradit.
Koupil si jízdenku, aby dostal kafe a zmrzlinu zdarma. Od Čechů dostal vynadáno
https://www.idnes.cz/ekonomika/d...nomika_rie?
Sice se týká vlaků, ale téma naprosto zapadá i sem 🙂
San Francisco Giants Clubhouse (SFO)
Na domácím terminálu (T3). Jedná se o sportbar, v kterém dostanete při užití LK kredit 28$ na konzumaci. Jen pozor, v jejich jídeláku mají ceny bez DPH, jak je v Americe zvykem. Na výběr z různých druhů párků v rohlíku a hamburgerů. Voda k jídlu zdarma. Hamrbuger chutnal dobře a velká porce hranolků k tomu.
Hele asi jsem právě objevil kolo, ale do podmínek držení hotovosti na účtech pro získání Erste Premier zdarma se počítá i vyčerpaná jistina hypotéky.
Pro mě docela fajn zjištění - nemusím tam díky tomu držet zbytečně čtvrt mega na spořáku.
Ridder napsal(a):Koupil si jízdenku, aby dostal kafe a zmrzlinu zdarma. Od Čechů dostal vynadáno
...aneb, co by člověk neudělal pro větší sledovanost na sociální síti.
Až budou nějaké letenky pod 10e, tak prubnu také pražský fasttrack lounge na 2 hodiny gratis. Dam si oběd, pár zákusků a sundám se gin-tonicem 😁. Už jen to zkusit by mě bavilo. Mám to kousek
Ridder napsal(a):Koupil si jízdenku, aby dostal kafe a zmrzlinu zdarma. Od Čechů dostal vynadáno
Tenhle travelhack se asi neujme, kdyby šel rovnou do Lidlu, může si tam za dvacku koupit velmi slušnou kávu z automatu, připravenou ze zrnkove kávy, zmrzliny tam mají asi 20 druhů a nebude si muset kupovat žádnou jizdenku.
Ten travelhack bych doplnil. Koupit jízdenku od RJ, dojít do salónku, nažrat se a do 15 minut před odjezdem ji zrušit.
Barney Flyer napsal(a):Až budou nějaké letenky pod 10e, tak prubnu také pražský fasttrack lounge na 2 hodiny gratis. Dam si oběd, pár zákusků a sundám se gin-tonicem 😁. Už jen to zkusit by mě bavilo. Mám to kousek
Někteří tady říkali, že jim říkali, že tam jde jít i na příletu (ale pak už se nepochlubili, jestli to prošlo, takže hádám, že ne).
Mıchal napsal(a):Ten travelhack bych doplnil. Koupit jízdenku od RJ, dojít do salónku, nažrat se a do 15 minut před odjezdem ji zrušit.
po načtení v loungi nejde stornovat
Barney Flyer napsal(a):Až budou nějaké letenky pod 10e, tak prubnu také pražský fasttrack lounge na 2 hodiny gratis. Dam si oběd, pár zákusků a sundám se gin-tonicem 😁. Už jen to zkusit by mě bavilo. Mám to kousek
už jsem tam letos párkrát byl na večeři a omámen šel dom :D
Deny napsal(a):Prosím zkušené, jaký salonek na Lounge Key na MRU?
Appka nabízí Amedee Maingard Lounge nebo Salon Nenuphar, tak nějak nevím, jestli je to jedno?
A potom ještě máme čas na přestupu ve Vídni, na T3, pokračujeme do Berlína, ještě nevím gate, asi teda Sky Lounge na volný vstup na Mastercard?
Díky moc, jsem po tom mauricijském rumu nějaká vygumovaná na velký přemejšlení :)
V neděli jsme byli v Amedee, příští týden vyzkouším ten druhý a dám vědět.
Amedee takový průměr, který neurazí. Nějaké teplé jídlo tam bylo. Bar s obsluhou, nic moc točené pivko. Rum se dal. Víc jsme za půl hodiny nestihli.
Mıchal napsal(a):Ten travelhack bych doplnil. Koupit jízdenku od RJ, dojít do salónku, nažrat se a do 15 minut před odjezdem ji zrušit.
Nažrat se zmrzliny (podle popisu v článku tam nic jinýho neni), to je jen pro fajnšmekry.
Az teprve po zbeznem pruzkumu prazskeho hlavaku jsem zjistil to, co vetsina uz jiste vi.
Ve spodnim patre se nachazi stara Regiojet lounge, ktera je jen na cekani a informace, zda se. (bez turniketu)
V hornim patre se nachazi ta nova Regiojet lounge s klavirem a zmrzkou a napoji. A take s turnikety (tedy plati, ze po vstupu jiz jizdenka nelze stornovat).
Totozne jako ve stare a nove Regiojet loungi v Brne na hlavasu (na role).
V pripade CD lounges je situace jina, zadne turnikety tam nejsou, ovsem kava, caj, susenka, voda jsou k mani pouze v Praze a v Brne. V Ostrave a v Olomouci jiz nikoliv.
Ma-li nekdo nova cerstava infa z ruznych nadrazi Ceska, sem s nimi.
Nepřesunete info o nádražích na samostatné vlákno? Ve VIP salónky díky kreditkám asi málokdo bude hledat info o nádražích.