Zdravím vospolok. Znovu si dovoľujem sem hodiť link na svoj trip - kombinovanú návštevu Černobyľu a gruzínskej Čiatury so starými lanovkami, ktoré držia asi už len silou vôle . Zvládli sme to za 5 dní a prišlo mi to ako veľmi fajn depresívne kombo na začiatok jari. Jedine škoda, že mi nevyšiel let s Vanilla Sky. Po druhýkrát.https://tonicove.sk/cernobyl-a-ciatura/Náklady:Letenky Wizz+UIA - 55 euro osobaUbytko - 7-10 euro na osobu, najma Tbilisi mi pride velmi lacneCernobyl cez Solo East - cca 80 euro osobaAuto cez cars4ent.ge - 53 euro na 27 hodinBenzin - asi 30 euro, 20 litrov na 100km ten Nissan zral urciteTaxiky - od 27 centov po 8 euro .
Zdravím vospolok. Znovu si dovoľujem sem hodiť link na svoj trip - kombinovanú návštevu Černobyľu a gruzínskej Čiatury so starými lanovkami, ktoré držia asi už len silou vôle . Zvládli sme to za 5 dní a prišlo mi to ako veľmi fajn depresívne kombo na začiatok jari. Jedine škoda, že mi nevyšiel let s Vanilla Sky. Po druhýkrát.
To áno, našťastie mám ani po 10 mesiacoch nezmenili žiadny let, či už UIA, alebo Wizzair, čo už je skôr raritou. Ale nám pocit, že už aj UIA riedi dostupnosť low-cost tarifu a už sa nedá vybrať z toľkých dátumov ako voľakedy.