Co do občerstvení naprosto totožné jako s jinými lounge v PRG (viewtopic.php?f=54&t=1392). Za mne velmi pohodlná křesla. Jen pozor, že vzhledem k T2 je zde brzký úklid a čištění strojů na kávu, zaměstnanci pospíchají domů... .
Co do občerstvení naprosto totožné jako s jinými lounge v PRG (viewtopic.php?f=54&t=1392). Za mne velmi pohodlná křesla. Jen pozor, že vzhledem k T2 je zde brzký úklid a čištění strojů na kávu, zaměstnanci pospíchají domů...
Vstup: - free ke kartám Visa Infinite od Erste, Citi Gold - bonus výměnou za 5.000 mil u ČSA
Do salonku EP je mozne vstoupit s jakoukoli kartou Erste premier.V EP jsou nastavena kriteria pro vstup pokud by jsi uvazoval o vstupu je mozne si vse i vyzkouset
Nebudete někdo 6.8. kolem 5-6 hodiny ráno na T2 s Erste kartou? ... že bych se k vám přidal a udělali bychom skupinový vstup, jedu jen s bratrem (11 let)
Na stránkách ERSTE Premier píší, že vstup s dětmi je do 12 let a pro doprovod dospělých záleží na domluvě s obsluhou salonku (takže asi ne automaticky v případě vyšší obsazenosti salonku) - http://www.erstepremier.cz/banka/appman ... _12446.xml Jinak nevím, pro kolik čtenářů tohoto fóra je to aktuální. Pro získání platební karty ERSTE Premier je potřeba mít na účtě min. 1 milion Kč nebo měsíční příjem vyšší 100 tis, Kč
Hoši, hoši, to z vás Jirka Zelinka nebude mít radost... Takových let si to piplá, už jen udělat z HSBC Premier Erste Premier byl majstrštyk a vy mu tam salonek zanesete plebejci
Zdar, na webu OK plus čtu, že ten přístup do salonku se dá koupit za 5000 mil a lze jej komukoliv darovat. Můj strýc jich má na kontě 100 tisíc mil a může mi nějaké ty vstupy koupit
Při objednávce poukazu na vstup mají v povinné kolonce také číslo letu. Neví někdo, jestli to musí být nutně let s OK, resp. Sky teamem, nebo tam můžu napsat třeba číslo letu s Voloteou?
letěli jsme v říjnu a bylo nás 5 lidí, 2 držitelé erste karet + rodina ... již jsem počítal s tím, že použijeme volné vstupy z priority pass pro nedržitele karet, ale recepční říkala, že pokud jsou to všichni členové rodiny, tak stačí vyplnit nějaký formulář a bude to mít i doprovod zdarma, ale opravdu muselo jít o rodinu, v našem případě konkrétně oba rodiče + sourozenec a šlo to (u všech shodné příjmení). Dosud žádný poplatek nebyl účtován, takže věřím, že to bylo opravdu zdarma
Edit: údajně tato akce byla těsně před koncem, proto nás o tom neinformoval ani bankéř (zakládáno začátkem října), ale až recepční
Ahoj všem. Už se nějaký čas neúspěšně snažím, tak to zkusím ještě tady. Potřeboval bych dva vouchery na vstup do Erste Premier salónku na let v první polovině května 2018. Cena okolo 200,- Kč za kus by byla fajn🙂