Ahojte. V utorok sme sa s chalanmi Matom, Mirom a Tonicom vybrali na výlet do mesta známeho hlavne automobilovým priemyslom. A tým mestom je Stuttgart. Celkové náklady na túto otočku neboli vôbec vysoké: Letenka – 10 € MHD + Doprava + Parkovanie – 15€ Vstupné do múzea – 10€ Iné ( jedlo, suveníry…) – 25 € Prvýkrát som vyrazil bez zrkadlovky a všetky fotky v článku sú z mobilu. Možno trošku inšpiruje a pôjdete sa tam pozrieť i vy. https://cestujzamenej.sk/2020/02...stuttgart/ .
Ahojte. V utorok sme sa s chalanmi Matom, Mirom a Tonicom vybrali na výlet do mesta známeho hlavne automobilovým priemyslom. A tým mestom je Stuttgart.
Celkové náklady na túto otočku neboli vôbec vysoké:
Letenka – 10 €
MHD + Doprava + Parkovanie – 15€
Vstupné do múzea – 10€
Iné ( jedlo, suveníry…) – 25 €
Prvýkrát som vyrazil bez zrkadlovky a všetky fotky v článku sú z mobilu. Možno trošku inšpiruje a pôjdete sa tam pozrieť i vy.
Ty jo paráda. Ideálka na jeden den. Ubytování tam není úplně nejlevnější. Já město poběhal během služebky a byli jsme v Porsche muzeum. To ale vypadá trochu menší než M-B.
To muzeum MB urcite stoji za navstevu. Naozaj to maju vyborne urobene. :) A aj kniznica je zaujimava. A ak ma niekto rad futbal, tak sa da ist aj na VFB. Napriek tomu, ze je to 2. Bundesliga, mavaju plno.