Cestopis Londýn + křídové útesy Seven Sisters
Ahoj,
dovoluji si přidat svůj cestopis o Anglii. Celkem nás tento šestidenní výlet vyšel asi na 10 000 Kč/osobu. Bydleli jsme v Londýně, 3 dny jsme strávili prohlídkou tohoto města a jeden den jsme se vydali na anglický venkov do městečka Eastbourne na bílé křídové útesy Seven Sisters. Vím, že Londýn už je celkem provařená destinace, nicméně i tak doufám, že se třeba najde někdo, koho tento cestopis inspiruje
http://itchyfeetdiary.blogspot.cz/2014/ ... .html#more
šestidenní výlet do Londýna za 10 000kč? co vás na tom stálo tolik peněz? to by mě zajímalo teda o.O
edit:// už čtu článek
Budete se divit, ale opravdu stálo, bohužel
letenka 1 600 Kč
ubytko 3 000 Kč
metro 1 000 Kč
vlak 500 Kč
bus z/na letiště 500 Kč
jídlo + vstupy 3 400 Kč
celkem 10 000 Kč
Ahoj, fajn cestopis, na to že jde o tak "provařené" místo, které zná skoro každý cestovatel, tak jste dokázali sestavit vyvážený program po must-see i méně známých místech. Jen tak dál. A jinak P.S. prodělali jste 3 libry, když jste na letišti vzali Oyster card za 18 s kreditem 15 , protože karta jako taková kupovaná ve městě je zdarma, platí se jen kredit . 10 tis. na osobu je dost, ale když jste chodili jíst i do restauraček a za 5 nocí jste dali 6000 za pokoj, tak cena asi odpovídá...
Londýn opravdu není levný, obzvláště když chce člověk navštívit hlavní památky, kde je vstup většinou kolem 20 liber. To je masakr. Jelikož mě zajímá historie, tak chci jít většinou i dovnitř.
Zaujal mě výlet na útesy Seven Sisters, takže díky za tip:) Pěkné fotky.