Zdravím vospolok! Do zahraničia sa stále (oficiálne) nedá vycestovať a za ušetrené cca tri letenky som si zaobstaral naštvaný fialový vysávač menom Daewoo Tico. Minulý víkend sme ho spolu s trošku väčšou Romanovou japonskou krabičkou prehnali západným a stredným Slovenskom a tu sú zápisky z roadtripu v nákupnej taške:) https://tonicove.sk/azijska-gran...na-polanu/ Náklady Tico - 200 eur Ubytko - cca 12 eur osoba/noc Palivo - 37 eur Pizza v Hrinovej - 19 eur 3 kusy .
Zdravím vospolok! Do zahraničia sa stále (oficiálne) nedá vycestovať a za ušetrené cca tri letenky som si zaobstaral naštvaný fialový vysávač menom Daewoo Tico. Minulý víkend sme ho spolu s trošku väčšou Romanovou japonskou krabičkou prehnali západným a stredným Slovenskom a tu sú zápisky z roadtripu v nákupnej taške:)
heh dik :) no ked sa otvoria hranice, rad by som aspon na Zakarpatie, na dlhe presuny mam standardne presuvadlo. Hlavne treba este poservisovat, dlhe presuny sa daju, aj ked asi s viacerymi prestavkami. Skor sa bojim leta, to tam bude ako akvarium