Řekl bych, že salónek byl snad horší kvality než okolní quite room s playstationem a kinem Jinak příjemně potěší možnost vyjít ven do slunečnicové zahrady. Sprchy byly pouze za poplatek, fitko jsem nezjišťoval. Co mě zarazilo byl fakt, že zde poprvé striktně dodržují pobyt max 3 hodin.
K jídlu dostatek teplého - od polévky, přes grilovanou zeleninu po různé hlavní chody. Příjemný byl také italský dresing na salát. Nápoje už tolik nepotěšily, soft se dal, ale zbytek - včetně kávy - byl špatný.
Byli jsme v Plaza Premium Lounge na T 1 a spokojenost. Kuchař vaří cca 3 jídla na objednávku - Singapore Laksa,Hainanese chicken rice atp.Jídelníček tedy typicky místní, ale taky šmrncnutý Japonskem, tuším,že bylo i čerstvé sushi,soba nudle a takové ty jejich dezerty,co jsou hlavně z fazolí Nealka spousta, jediným mínusem je,že alkohol pouze placený. V sobotu v podvečer tam byl klid,málo lidí,že jsme tam byli déle, nikomu nevadilo. Sprchy jsme nezkoušeli, ale jsou zdarma, a taky tam byly takové ty soukromé odpočinkové boxy.
Poslechl jsem a byli jsme v Plaza Premium Lounge na T 1 jak píše Mandarinka. Sprchy super. Jediný nás zarazilo že při letu tam byl alkohol za poplatek a v sobotu při návratu pivo a víno zdarma.