Caute, na konci aprila sme vyuzili lacne letenky Saudie (prehodene na Korean) a rovno z Viedne si zaleteli na tyzden do Soulu. Styri dni sme stravili v Soule a kombinaciou vlak a lietadlo sme otocili na vikend Busan.   Nieco malo som z tohto vyletu spisal, kto ma zaujem moze si viac precitat u mna na webe: https://romanherda.com/cestopisy...orea-2024/  .

Juzna Korea poprve a na tyzden

Založil ve fóru Cestopisy

7 reakcí

Caute, na konci aprila sme vyuzili lacne letenky Saudie (prehodene na Korean) a rovno z Viedne si zaleteli na tyzden do Soulu. Styri dni sme stravili v Soule a kombinaciou vlak a lietadlo sme otocili na vikend Busan.

 

Nieco malo som z tohto vyletu spisal, kto ma zaujem moze si viac precitat u mna na webe:

https://romanherda.com/cestopisy...orea-2024/

7

Já mám tu Koreu také koupenou, ale Saudia mi jeden segment zrušila a teď už tam mají jen nesmyslně dlouhé přestupy. Ráda bych letěla, ale není co vybrat.

Řešil to někdo poslední dobou?

0 Citovat

Dík!!! Přečetla jsem to celé a jako bych tam byla ... (tím pádem do Soulu nemusím a poletím radši do znovu do Japonska🥰).

4 Citovat

Roman výborný cestopis, kalap dole.
Vďaka

1 Citovat

Super cestopis :-) letěli jsme spolu a dokonce se vidím i na fotce

1 Citovat

V lietadle?

0 Citovat

v redlight districte

3 Citovat

Ano, ještě před nástupem. Také jsme seděly v zadní části a také původně kupováno u Saudie a hned jak se začaly lety rušit, tak jsem také na nic nečekala a hned volala. Podle diskuze, co tu kvůli tomu i byla jsem čekala, že nás poletí snad celé letadlo a ne jen pár Evropanů. My do itineráře ještě zahrnuly Jeju, takže jsme zůstávaly déle. 

1
7 reakcí