Ahojte. Odlietam piatok z Viedne na Barcelony s Austrian ale Austrian lieta z T3 kde je velmi stary salonik...Chcem ist do noveho na T1. Je to mozne ? Ďakujem za kazdu info :-)  .

Odlet z T3 ale salonik chcem navstivit na T1.

Založil(a) ve fóru Trip reporty z letu

12 reakcí

Ahojte. Odlietam piatok z Viedne na Barcelony s Austrian ale Austrian lieta z T3 kde je velmi stary salonik...Chcem ist do noveho na T1. Je to mozne ? Ďakujem za kazdu info :-)

0

Je. S T3 jazdi.na T1 shuttle kazdych cca 15 minut.

0 Citovat

Torpy68 ahoj a ďakujem za odpoved. Mam este jednu otazku: je to taka velka vzdialenost ze treba ist tym Shuttle busom ? Ja som skor myslel ze ci nebudu problemy na kontrole kedze musim prejst sec. Control na T1 a potom odist z T1 a znovu ist na T3. Vies mi to nejako blizsie objasnit ? A este k tomu busu: kde ho najdem ?  Ak vies blizsie info tak velmi pekne dakujem. 

0 Citovat

Normálně jdi podle šipek. Je to dobře značené. 

0 Citovat

Minule se mi "snaživá ostraha" snažila namluvit, že to nejde... až při ukázání stránek letiště, mi vyhověli... https://www.viennaairport.com/en/lounges

2 Citovat

Oba ty salonky mají zcela identickou nabídku i podobný rating.

Ano Vienna lounge je novější, ale i v tom druhém si najdeš své pohodlí. Nemusíš pak přes celé letiště a pak ještě přes pasovou kontrolu.

https://alkoholdrink.cz/alkohol-...viden-vie/

2 Citovat

Taky moc nechápu důvod proč cestovat sem tam přes celé letiště. To radši budu v salónku na T3 o půl hodiny dýl...

0 Citovat

Pokud má dotyčný hodně času, tak bych to klidně absolvoval. Vlastně jsem to už párkrát absolvoval. Ale kvůli půlhodině v salonku bych se na to rozhodně vykašlal. Cesta zabere řekněme 20-30 min. v jednom směru, Takže ten přesun vezme dost času.

Na druhou stranu je sice nabídka stejná, ale nový salonek je daleko prostornější a ještě jsem ho nezažil nějak přeplněný.  Naproti tomu starší salonek byl při mých řekněme posledních 5 návštěvách vždy natřískaný. Když člověk cestuje sám, tak to asi tolik nevadí, ale když cestuješ s rodinou, tak už je to maličko horší se usadit.

1 Citovat

Presne ako pise Niemandos. Ja ked som isiel naposledy, tak som mal 2 hodiny casu. Salonik na T3 totalne narvany, na T1 poloprazdny. Za mna ovela lepsia volba absolvovat ten presun. 

0 Citovat

Martin Vícha napsal(a):

Minule se mi "snaživá ostraha" snažila namluvit, že to nejde... až při ukázání stránek letiště, mi vyhověli... https://www.viennaairport.com/en/lounges

Kde bola ostraha? Ja ked chodim, tak som este ziadnu ostrahu nikdy nestretol.

0 Citovat

Byl jsem v obou saloncich nejednou,  znám je. Kdybych měl spousty hodin času, tak ten výlet taky absolvuji, pokud by na T3 byl moc plný. Ale předpokládám (možná špatně ovšem), že si většina lidí na salónek vyhradí 1-2 hod. a pak to cestování sem tam nemá moc smysl.

0 Citovat

Peter Samko85 napsal(a):

Torpy68 ahoj a ďakujem za odpoved. Mam este jednu otazku: je to taka velka vzdialenost ze treba ist tym Shuttle busom ? Ja som skor myslel ze ci nebudu problemy na kontrole kedze musim prejst sec. Control na T1 a potom odist z T1 a znovu ist na T3. Vies mi to nejako blizsie objasnit ? A este k tomu busu: kde ho najdem ?  Ak vies blizsie info tak velmi pekne dakujem. 

Ziadny stres. Cez security ides iba na T3 pri prvom vstupe do duty free. Hned po.vstupe k obchodom sa pozeraj po pravej strane. Su tam schody dole ktore vedu k shuttle.Potom.uz to mas bez kontrol, lebo shuttle ta vyhodi za security na T1. Len potom treba vybehnut hore po schodoch, a nie ist rovno, lebo by si vysiel s k batozine na T1, a von do priletovej haly. Vsetko je dobre znacene, takze ak mate viac casu je to v pohode. Peso sa to absolvovat neda.

0 Citovat

S dovolením vložím související dotaz. V březnu 2025 přiletím z BKK do VIE 5.25 ráno dle letenky na T3,  a opět z T3 mám odlet do PRG v 9.40. Čili 4 hodiny času. Předpokládám tedy, že bych šla rovnou do salonku na T3. Mám ČSOB MC Premium elite a pro manžela bych uplatnila Lounge Key, je to tak v pořádku? On má sice MC, ale normální, od Raiffky. 

0
12 reakcí