Takto pred dvoma týždňami som sa tešil v 30-kach na ochladenie a ako pozerám von z okna, tešil som sa až priveľmi. Aspoň touto cestou si môžeme pripomenúť letné horúčavy v našom regióne. Tu sú teda nejaké zápisky a fotky s 8 dňového rodinného roadtripu po zemi České a Moravské. (Slezko nabudúce). A som teda rád, že som po čase mohol opäť stretnúť aj členov tohto fóra, ktorí sa o nás pekne postarali či už na Morave alebo v Česku :)   https://tonicove.sk/hezky-cesky-...-fotoblog/ Nafta - cca 150 eur  Decathlon pristresok - 99 eur CZ dialnicna - 11 eur Ubytovanie - camping Drusus 120e tri noci kupaliska - okolo 200CZK rodinne vstupy Vstupy do muzei a zamkov - do 1500CZK sekacka v Globuse - 24 CZK Pivson - 35CZK a vyssie parking - 20CZK v Zdari n. Sazavou a 100CZK pri Krivoklate        .

Hezky česky alebo koniec leta u susedov

Založil ve fóru Cestopisy

7 reakcí

Takto pred dvoma týždňami som sa tešil v 30-kach na ochladenie a ako pozerám von z okna, tešil som sa až priveľmi. Aspoň touto cestou si môžeme pripomenúť letné horúčavy v našom regióne. Tu sú teda nejaké zápisky a fotky s 8 dňového rodinného roadtripu po zemi České a Moravské. (Slezko nabudúce). A som teda rád, že som po čase mohol opäť stretnúť aj členov tohto fóra, ktorí sa o nás pekne postarali či už na Morave alebo v Česku :)

https://tonicove.sk/hezky-cesky-...-fotoblog/

Nafta - cca 150 eur 
Decathlon pristresok - 99 eur
CZ dialnicna - 11 eur
Ubytovanie - camping Drusus 120e tri noci
kupaliska - okolo 200CZK rodinne vstupy
Vstupy do muzei a zamkov - do 1500CZK
sekacka v Globuse - 24 CZK
Pivson - 35CZK a vyssie
parking - 20CZK v Zdari n. Sazavou a 100CZK pri Krivoklate  

6

tonic v Globusu na Zličíně :-D

Doufám, že domorodci byli ke slovenské návštěvě přívětiví. Je hezké si přečíst, že je u nás levno :-) Až se budeš příště chystat do těchto vzdálených západních končin, tak dej vědět, dám ti nějaké dobré stánkové tipy.

0 Citovat

Já chtěla s Ryanem do Košic a prakticky celoročně ty letenky stojí jako na Kanáry...tak letím na ty Kanáry.

3 Citovat

Kanáry nebo Košice, exotika jako exotika :-)))

8 Citovat

Ty vole Tonic v pivovaru v Třebonicích no to mě po... Jde vidět že pan je znalec a z těch 50 pražských pivovarů si vybere ten nejvíc autentický a nejméně zaměřený na turisty, v místě o kterém většina Pražáků ani neví že existuje 😀. Doufám že jsi ohutnal nějaké jejich legendární černý pivo 😀

sada-pivnich-etiket-stankuv-rukodelny-pivovar-trebonice-20-kusu-155539608.jpeg

1 Citovat

Hej výber dobrý mali, ale skôr to bolo o náhode, tak ako Globus na Zlicine:) ale teda meno Drusus odporúčam aj pre miestnych, má to svoje čaro aj tie chatky. 

0 Citovat

tonic, chci moc poděkovat za upozornění na konec Březenského draka

měla jsem ho v seznamu "až někdy bude čas" a díky tobě jsme to teď stihli

1 Citovat

To ma teší, že ste to stihli. Tiež som to mal dlho v pláne a až keď som si čítal počas výletu Google maps recenzie, tak tam to bolo spomenuté.

0
7 reakcí