Řecký ostrov Karpathos - Nejrozmanitější Řecký ostrov, jaký jsem navštívil
Letos jsem měl možnost procestovat Karpathos. Pokud nevíte o co jde, rozhodně stojí za pozornost. Najdete tam hory, jeskyně pod vodou i nad vodou, možnost bikingu, windsrurfingu, lezení po horách ale taky je jak dělaný pro turistiku a koupání na plážích všeho druhu. Navštívil jsem ho první týden v srpnu a nemohl jsem uvěřit tomu, že na spoustě pláží jsem byl sám. Prostě dokonalost.
Cestopis najdete buď tady na webu nebo na mém blogu: https://cestovanisfotografem.cz/karpathos/
Díky za cestopis. Už jsem na něj koukal letos s Voloteou z Benátek, ale nemělo to návaznost na W6 z PRG. Příští rok ho ale dám. Přímý let s FR z Prahy na Rhodos a pak trajekt.
Případně já letěl z Mnichova s Condorem. Měsíc před začaly letenky zlevňovat a když jsem odlétal (srpen) tak byly i kolem 100 ecek. Z Prahy vychází na nesmysl... Ale koukal jsem, že Čedok i něecké CK tam litaj s od 10 tis za osobu, což není blbý...
toMas _2 napsal(a):Díky za cestopis. Už jsem na něj koukal letos s Voloteou z Benátek, ale nemělo to návaznost na W6 z PRG. Příští rok ho ale dám. Přímý let s FR z Prahy na Rhodos a pak trajekt.
z Rhodu ti to lítá na AOK za pětikilo... Nebo z Sitie na Krétě, jde sehnat let i za euro, dvě ...
Jo to je ta hop on hop off off trasa Rhodos - Karpathos - Kasos - Sitia Olympic Airways. Tu jsem chtěl a zpět trajektem (mám rád trajekty v Řecku ...). Ale koukám, že Volotea na příští sezonu Karpathos už nemá ..
Ten island hopping jsem letěl letos v únoru ze Sitie, na letošní leden jí mám koupenou zase, ale zůstaneme právě na Karpatosu a z něj rovnou na ATH se Skyexpressem.