Medzipristátie v Katare  Veľmi často som čítal a počul o tom ktoré aerolinky získali aké ocenenie. Medzi týmito spoločnosťami je aj letecká spoločnosť Qatar Airways ktorá získala veľa ocenení aj v tomto roku. Tak som si povedal, že vyskúšam aké služby táto spoločnosť ponúka a či je hodná týchto ocenení.  Ešte pred rokom som si objednával letenku na trase Viedeň - Muscat s medzipristátim v Dohe a pri objednávaní letenky som si všimol možnosť medzipristátia v Dohe a pobytu v tomto meste. Neváhal som a rezervoval som si túto letenku so službou Qatar Stopover.  Keď si budete objednávať túto službu treba si dobre pozrieť na ktoré cieľové krajiny sa dá táto služba využiť. Ak cieľová krajina nie je v zozname tak si nedokážete túto službu objednať.  Môžete stráviť v Dohe jeden deň, alebo až 4 noci. Pri objednávaní letenky sa Vám naskytne ponuka na 4*  Cena sa pohybuje za noc od 14 USD/ 1 noc , Prémium 5* 24 USD , Prémiova pláž 5* 31 USD, Luxusné 5* 83 USD. Pozor ! Raňajky sú v cene len u Luxusnom 5* ubytovaní. U ostatných hoteloch si treba raňajky alebo iné služby doplatiť. Hviezdičkové ohodnotenie ale zodpovedá podmienkam v Katare.  Vybral som si hotel 4* Millenium Central Doha, Airport St, Doha, Katar, vzdialený 25-30 minút od letiska, ale dostanete sa k tomuto hotelu aj metrom RED.  Po zadaní rezervácie letenky a potvrdenia príslušného hotela Vám príde mailom správa tzv. FLIGHT DETAILS ( podrobnosti o lete ), HOTEL DETAILS ( podrobnosti o hoteli )ROOM DETAILS ( podrobnosti o izbe ) treba si tiež skontrolovať všetky údaje. Takto budete mať pokope všetky potrebné informácie. pozorne si prečítajte, či všetky služby. ktoré ste si objednali sú zhodné s tým čo ste si pôvodne objednali. Toto potvrdenie Vám môže prísť zo spoločnosti TUI ( Turistický operátor TUI International Holiday )   Letenky aj ubytovanie ma spolu vyšli do 800 € čo si myslím, že bola rozumná cena. Keď si budete vyberať letenku a hotel ponúknu sa Vám na výber aj rôzne výlety a atrakcie, ktoré si môžete vopred objednať a zaplatiť. Doporučujem Vám zakúpiť Discover One Pass, ktorý obsahuje vstupy do 5 múzeí v Dohe.Cena bola 99 QAR čo bolo v deň nákupu cca 23 €. Tiež si môžete kúpiť vstup na pláž v Dohe a ostatné výlety a atrakcie. Viac informácii : https://www.qatarairways.com/en-...pover.html  .

Qatar Stopover

Založil ve fóru Trip reporty z letu

1 reakce

Medzipristátie v Katare 

Veľmi často som čítal a počul o tom ktoré aerolinky získali aké ocenenie. Medzi týmito spoločnosťami je aj letecká spoločnosť Qatar Airways ktorá získala veľa ocenení aj v tomto roku. Tak som si povedal, že vyskúšam aké služby táto spoločnosť ponúka a či je hodná týchto ocenení. 

Ešte pred rokom som si objednával letenku na trase Viedeň - Muscat s medzipristátim v Dohe a pri objednávaní letenky som si všimol možnosť medzipristátia v Dohe a pobytu v tomto meste. Neváhal som a rezervoval som si túto letenku so službou Qatar Stopover.  Keď si budete objednávať túto službu treba si dobre pozrieť na ktoré cieľové krajiny sa dá táto služba využiť. Ak cieľová krajina nie je v zozname tak si nedokážete túto službu objednať. 

Môžete stráviť v Dohe jeden deň, alebo až 4 noci. Pri objednávaní letenky sa Vám naskytne ponuka na 4*  Cena sa pohybuje za noc od 14 USD/ 1 noc , Prémium 5* 24 USD , Prémiova pláž 5* 31 USD, Luxusné 5* 83 USD. Pozor ! Raňajky sú v cene len u Luxusnom 5* ubytovaní. U ostatných hoteloch si treba raňajky alebo iné služby doplatiť. Hviezdičkové ohodnotenie ale zodpovedá podmienkam v Katare. 

Vybral som si hotel 4* Millenium Central Doha, Airport St, Doha, Katar, vzdialený 25-30 minút od letiska, ale dostanete sa k tomuto hotelu aj metrom RED. 

Po zadaní rezervácie letenky a potvrdenia príslušného hotela Vám príde mailom správa tzv. FLIGHT DETAILS ( podrobnosti o lete ), HOTEL DETAILS ( podrobnosti o hoteli )ROOM DETAILS ( podrobnosti o izbe ) treba si tiež skontrolovať všetky údaje. Takto budete mať pokope všetky potrebné informácie. pozorne si prečítajte, či všetky služby. ktoré ste si objednali sú zhodné s tým čo ste si pôvodne objednali. Toto potvrdenie Vám môže prísť zo spoločnosti TUI ( Turistický operátor TUI International Holiday )  

Letenky aj ubytovanie ma spolu vyšli do 800 € čo si myslím, že bola rozumná cena.

Keď si budete vyberať letenku a hotel ponúknu sa Vám na výber aj rôzne výlety a atrakcie, ktoré si môžete vopred objednať a zaplatiť. Doporučujem Vám zakúpiť Discover One Pass, ktorý obsahuje vstupy do 5 múzeí v Dohe.Cena bola 99 QAR čo bolo v deň nákupu cca 23 €. Tiež si môžete kúpiť vstup na pláž v Dohe a ostatné výlety a atrakcie. Viac informácii : https://www.qatarairways.com/en-...pover.html

2

Nechcem vam kazit iluziu ale 800€ sa mi zda prehnane vela. Ked som bol v Quatare kupoval som cez akciu Pegasus letenka stala 130€. Ano ale nede sa porovnat Pegasus s Quatarom.

0
1 reakce