Zdravím vospolok. Prvý jarný víkend sme strávili okolí Dalamanu, ktorý som úspešne ignoroval od spustenia priamej linky z Bratislavy 7 rokov nazad. Takto mimosezónne to je naozaj veľmi vhodná destinácia nielen na víkend. Tu sú teda nejaké tie zápisky a fotečky zo slnečného pobrežia provincie Mugla. https://tonicove.sk/tyrkysove-tu...ff-season/   Náklady: Letenky - 80 eur Ubytovanie - 80 eur 2 noci Auto s plným poistením - 88 eur Nafta - 15 eur Pivo - 2,5-3 eur Turecká káva - cca euro Kaderník - 9 eur  .

Türkysové Türecko (off-season)

Založil ve fóru Cestopisy

10 reakcí

Zdravím vospolok. Prvý jarný víkend sme strávili okolí Dalamanu, ktorý som úspešne ignoroval od spustenia priamej linky z Bratislavy 7 rokov nazad. Takto mimosezónne to je naozaj veľmi vhodná destinácia nielen na víkend. Tu sú teda nejaké tie zápisky a fotečky zo slnečného pobrežia provincie Mugla.

https://tonicove.sk/tyrkysove-tu...ff-season/

Náklady:

Letenky - 80 eur
Ubytovanie - 80 eur 2 noci
Auto s plným poistením - 88 eur
Nafta - 15 eur
Pivo - 2,5-3 eur
Turecká káva - cca euro
Kaderník - 9 eur

7

Už jsem pár víkendů letadlem absolvoval, ale letět do Turecka k holiči, to mě ještě nenapadlo :-)

7 Citovat

Tak to ja sa snažím, mám viac takýchto skúsenosti, či už Kosovo, Bosna, Albánsko alebo aj Bahrajn alebo Kazachstan. Vždy je to lepšie a lacnejšie ako doma. Minulý rok som sa na Slovensku dal strihať iba raz.

1 Citovat

Skvělý čtení, jako vždycky, a díky za tip !

1 Citovat

Super cestopis, jako vždycky. Jeden dotaz na A-jet, to je čistokrevný LCC? Mám podobný trip do Trabzonu v květnu a jeden let s nimi z Vídně do SAW.... Díky

0 Citovat

hej cistokrvny

0 Citovat

No, pod tím bych si představil nízké ceny a kontroly velikosti příručáků...

0 Citovat

ja som myslel ze servisom na palube :D kontrola prirucnych nic, kedze to bol turecky vnutrostatny, tak tam je prirucna klasicka, ziadny Ryanair ruksak a dokonca myslim 15kg podpalubna v cene. To iste ma aj Pegasus. Pravdepodobne nejake nariadenie vlady. 

0 Citovat

Ani na mezinárodním jsem to nezaznamenal.

0 Citovat

Jinak AJet má dnes slevu v appce s kódem, ale nic levného jsem nenašel.

0 Citovat

Super, díky, já se bál klece alá Wizz/Ryan, po TR a zpět mám i odbavený, ale do SAW ne...

0
10 reakcí