Sarajevo + Mostar na Velku noc
Pekny report. My ujeli v Bosne 1000km v zari 2015 a musim rict, ze me hodne uchvatila, zvlast krajina cestou ze Sarajeva do Trebinje podel hranice s Cernou horou. Jinak skoda, ze jste nebyli v Titově bunkru v Konjici, to byl paradni zazitek
no urcite sa chceme vratit, rad by som najma vlakom si dal nejake useky. Ono za 4 dni sa toho vela stihnut neda
My byli 5 cistych dnu, v prumeru tedy 200km na den (cca 3-4h v aute vzhledem ke stavu silnic ) a bylo to idealni a myslim, ze jsme toho videli pomerne dost. Ale je fakt, ze jsem to vse planoval docela dlouho a dukladne . Stihli jsme Sarajevo, Trebinje, Neum, Mostar, Konjic, pyramidy ve Visokem a Tuzlu (odkud jsme leteli). Moc pekny okruh, doporucuju vsem!
pekne, do Bosny by som sa chcel vratit aj ja, videl som len Sarajevo aj to uz je peknych par rokov
btw. to rumunsko co spominas v uvode nemas niekde spracovane? chcem ist niekde prvy julovy tyzden autom a asi to padne na rumunsko. povodne som chcel az do Moldavska, ale som sam sofer a je to daleko a nechcem prist o tlmice
rumunsko sme davali len vlakom na velku noc - to bola Oreadea a kupanei v blizkom Baie Felix a letecky sme minuly rok dali Targu Mures a odtial busom na den do Sighisoary.