[LOT] Praha - NY za 10900Kč
Na Pelikánovi jsem našel letenky do New Yorku z Prahy s přestupem ve Varšavě za 10 900 Kč. Termíny od prosince do konce června 2016.
Celkem o této nabídce přemýšlím. Prosím zkušenější cestovatele o zhodnocení Je v této nabídce nějaký háček? A nebo vyplatí se čekat na výhodnější nabídku? Letět bychom chtěli někdy v květnu. Tohle mi přijde celkem pohodlné - odlet z Prahy, sice se 7 hodinovým přestupem ve Varšavě, ale zase se člověk nemusí nikde trmácet..
Co hodinový přestup v Berlíně za stejnou cenu? http://cestujlevne.com/new-york-zpatecn ... 10-932-kc/
No hodinový přestup je příjemnější, pokud se dá vše stihnout, ale nevidím tam termíny na květen..
Prodej letenek končil 31.8., je ted na trhu jestě podobná akce? Sháním letenky do NY na Vánoce..
No na Vianoce asi tazko za podobnu cenu ale su vselijake akcie na New York aj Chicago momentalne, vacsina routingov cez Nemecko, alebo Londyn.
Taky to obdobi "na Vanoce" by slo specifikovat trosku konkretneji... Z Prahy se "na Vanoce" daji koupit treba od 12455,- coz neni zase o tolik vic vzhledem k celkovym nakladum na vylet do USA v obdobi Vanoc.
A co jsem tak videl akcni (resp. error) nabidky za posledni cca dva mesice, tak mnohokrat se to ani na obdobi Vanoc nevztahovalo, i kdyz jinak sly terminy vybirat od listopadu do brezna.