Příruční zavazadla
Máte nějaké tipy či doporučení jak cestovat s příručním zavazadlem? Sem s ním!
Vítány jsou také tipy na kvalitní batohy, zavazadla splňující podmínky pro přepravu.
Hoj cestovatele, letam casto s Ryanairem, mam klasicke kabinove zavazadlo zn. Carlton a malo kdy po me chteji abych ho narval do stojanu. Takze se mi nikdy nestalo ze by meli na letisti vahu a kufr vazili, takze standardne mam urcite vice nez 10kg. Ono hodne zalezi na osobnim pristupu daneho pracovnika co tam a stoji a ma to kontrolovat, nekdy jsou prisnejsi, nekdy laxnejsi:-))) takze vzhuru do oblak s Ryanairem a uslysite krasnou fanfaru kdyz dolelite na cas:-))
Petr
Splňuje ti i nové rozměry Wizzairu nebo s nimi nelétáš? Trochu mi totiž tím rozbili strategii
Zdravím,
vyhlídnul jsem si nový batoh Osprey Stratos 34 II na cestování. Hlavně bych ho chtěl používat jako palubní zavazadlo, abych nemusel odbavovat. Má napsané rozměry 62 × 30 × 31 cm. Myslíte že mi to projde nebo bude nějaký problém s velikostí?
U lowcostů problém bude určitě. Jedině že by šel mačkat do malé kuličky a byl poloprázdný.
Tak potom jsem ještě koukal na Osprey Farpoint 40, velikost 54x35x23cm. Teď v dohledné době se mi jedná o Ryanair, kde si přikupuji to větší palubní zavazadlo a Eurowings. Nebo máte nějaké doporučení?