Bratislava - Paříž za 670 Kč / 26€ např 4-9.října Bratislava - Edinburgh za 813 Kč / 31€ např. 8-10.října Bratislava - Sicílie za 930 Kč / 36€ např. 6-9.října Bratislava - Dublin za 1.175 Kč / 45€ - info
Dobrý den, hledám už skoro hodinu a půl nějakou zpáteční letenku kamkoliv. Ať už z Prahy nebo Ostravy a nic kloudného a finančně "zajímavého" jsem bohužel nenašla. Je na to nějaký tip nebo taky zkoušíte jako já? Děkuji moc za odpověď.
Dobra akcia, neviete ci virtualna karta Maestro od wirecard sa rata ako debetna? A rovnako dokedy bude platny ten promo kod? Ci v pripade kladnej odpovede na prvu otazku stihnem este nieco kupit, kym mi tam za 3 dni dojdu peniaze.
Tak koupeno zpáteční Wroclav-Oslo za 3,97 eur. Byl jsem líný zadávat dvě jednosměrné kvůli úspoře 2 eur. Jen se zeptám, obdržel jsem revervační kód kterým udělám klasické odbavení týden před odletem na Ryanairu že? Alespoň tak jsem tomu porozuměl:-). A zavazadlo klasicky na palubu je v ceně? To jsem taky nějak nevyčetl. Díky za info
Teď jsem si tak uvědomil že budu muset do příručního zavazadla nacpat spacák, stan, karimatku a ostatní To bude trochu písemka. Má někdo zkušenost s tím stanem? Jsou tam ty plastové tyče, můžou do letadla? Každopádně háčky na ryby a nůž tam asi nedostanu
Nazdar! Akce pořád platí nebo už ne? Když jsem si chtěl na BudgetAir rezervovat letenku z Bratislavy do Říma (mimochodem o 6,40 EUR dražší než na stránkách Ryanairu), tak mi to při zadání BAIRSUMMER do pole Promotion Code hodilo chybovou hlášku "The specified discount code could not be found". Je na to nějaký trik nebo jdu na to pozdě? Díky za tip, Petr